Brat Pitt a Lewis Hamilton chystajú pretekársky veľkofilm. Takmer všetky filmové štúdia sa predbiehajú o práva

NETKY.SK • 18 December 2021, 16:00 • 2 min
Brat Pitt a Lewis Hamilton chystajú pretekársky veľkofilm. Takmer všetky filmové štúdia sa predbiehajú o  práva

Brad Pitt a sedemnásobný majster sveta Formuly 1 Lewis Hamilton spájajú sily. Portál The Hollywood Reporter informuje o vývoji nového pretekárskeho filmu, pretože nie len Hollywood, ale takmer všetci zbožňujú rýchle autá.

slovakia

left justify in out

Minulý piatok sa tak spustila vojna ponúk obrovských hollywoodskych štúdií. Podľa zdrojov prichádzajú ponuky od štúdií ako Paramount, MGM, Sony a Universal. O práva sa predbiehajú aj streamovacie spoločnosti, konkrétne Netflix, Apple a Amazon. V boji o práva sa nachádza aj Disney, čo tentoraz nie je vôbec bežné.  

 

img

 

Režisérske kreslo obsadí Joseph Kosinski, ktorému budúci rok vyjde film Top Gun: Maverick. Žezlo hereckého ansámblu obsadí Brad Pitt, ktorý sa už dlhšie s režisérom pokúša o vytvorenie pretekárskeho filmu. Súčasťou projektu je taktiež britský pretekár Lewis Hamilton, ktorý sa síce môže, ale nemusí ukázať pred kamerou. S najväčšou pravdepodobnosťou by mal zastávať pozíciu za kamerou vrátane sponzoringu, či výkonnej produkcie. Hamilton okrem pretekania miluje filmy, hudobné alebo módne a charitatívne projekty.  

 

img

 

 

O príbeh filmu sa postará scenárista Ehren Kuger. Ešte nie je známe, či sa zatiaľ nepomenovaný film zameria na svet Formuly 1 alebo iného motošportového či automobilového prostredia.  

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona