Brat herečky Mie Farrow dostal za sexuálne zneužívanie desaťročný trest!

NETKY.SK • 29 Október 2013, 13:15 • 2 min
Brat herečky Mie Farrow dostal za sexuálne zneužívanie desaťročný trest!

WASHINGTON - Brata herečky Mie Farrow odsúdili na desať rokov väzenia za sexuálne zneužívanie dvoch chlapcov zo susedstva v Marylande.

slovakia

left justify in out

Sudkyňa Laura Kiesslingová vyniesla v pondelok nad Johnom Villersom-Farrowom rozsudok o treste 25 rokov odňatia slobody, pričom desať z nich musí stráviť vo väzení, informovala agentúra Associated Press.

Podnikateľ, manžel a otec Villers-Farrow, ktorý má 67 rokov, bol obvinený dvoma mužmi, že ich v rokoch 2000-2008, keď boli ešte deti, sexuálne zneužíval. Jedného mal podľa obžaloby začať zneužívať, keď mal deväť rokov, a druhého ako osemročného.

Obžalovaný v júli uzavrel s obžalobou dohodou, v ktorej uznal, že existuje dostatok dôkazov na jeho odsúdenie, trval však naďalej na svojej nevinne. Napriek tomu sa obetiam zneužívania, ktoré sa na súd nedostavili, ospravedlnil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies