Brat Céline Dionovej zomiera na rakovinu rovnakého typu ako jej manžel

NETKY.SK • 16 Január 2016, 12:58 • 2 min
Brat Céline Dionovej zomiera na rakovinu rovnakého typu ako jej manžel

MONTREAL - Brat popovej speváčky Céline Dionovej má rakovinu a nezostáva mu už veľa života.

slovakia

left justify in out

Uviedla to dnes speváčkina hovorkyňa Kim Jakwerthová, ktorá tak potvrdila medializované správy o 59-ročnom bratovi Danielovi Dionovi.

 

Celá speváčkina rodina, vrátane 89-ročnej matky, je teraz pri posteli chorého, ktorý má rakovinu mozgu, hrdla a jazyka v terminálnom štádiu. Podľa Jakwerthovej smrť môže nastať prakticky kedykoľvek.

Samotná Dionová pri bratovi v Montreale nie je, ale je v Las Vegas, kde vo štvrtok na rovnaký druh rakoviny zomrel jej 73-ročný manžel René Angélil.

 

Jeho pohreb sa uskutoční na budúci piatok v bazilike Notre Dame v Montréale, kde pár v roku 1994 uzavrel manželstvo. Poďakovanie za Angélilov život sa bude konať aj 3. februára v Caesars Palace Colosseum v Las Vegas, kde Dionová už roky uvádza svoje koncerty.

 

Angélil stál pri zrode Dionovej hviezdnej speváckej kariéry po tom, ako si vypočul pieseň, ktorú v roku 1981 vtedy 12-ročná speváčka zložila spolu s matkou a bratom. Pracovná verzia piesne zaujala už vtedy uznávaného agenta a manažéra natoľko, že založil svoj dom, aby mohol financovať nahrávanie Célininho debutového albumu. Dvojica sa zosobášila v roku 1994.

 

Dionová a Angélil majú tri deti, Reného Charlesa, ktorý sa narodil v roku 2001, ako aj dvojčatá - Eddyho a Nelsona, ktoré prišli na svet v roku 2010. Angélil po sebe zanechal ešte syna a dcéru z predchádzajúceho manželstva.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona