Brasilia kandidátom na usporiadanie úvodného duelu MS 2014

NETKY.SK • 5 Júl 2011, 13:09 • 2 min
Brasilia kandidátom na usporiadanie úvodného duelu MS 2014

Brasilia kandidátom na usporiadanie úvodného duelu MS 2014 - Futbal Brazílsky minister športu Orlando Silva ocenil postup hlavného mesta krajiny v príprave na futbalové MS 2014 a myslí si, že Brasilia naďalej patrí medzi adeptov na usporiadanie úvodného d

slovakia

left justify in out

img

Brazílsky minister športu Orlando Silva ocenil postup hlavného mesta krajiny v príprave na futbalové MS 2014 a myslí si, že Brasilia naďalej patrí medzi adeptov na usporiadanie úvodného duelu šampionátu.
      Silva po inšpekcii národného štadióna známeho i pod menom Mane Garrincha skonštatoval, že tretina prác na renovácii arény je už ukončená a mesto Brasilia sa tak stalo vážnym kandidátom na usporiadanie úvodného zápasu MS.
      O úvodný duel šampionátu má záujem i Sao Paulo, no najväčšie brazílske mesto podľa Silvu napreduje veľmi pomaly.
      Pred týždňom vedenie mesta Sao Paulo schválilo úľavu na daniach v sume 269 miliónov dolárov v rámci pomoci budovania štadiónu pre klub Corinthians, ktorý využijú i organizátori MS 2014.
      Brazília privíta MS po prvý raz od roku 1950.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies