Branko Radivojevič skončil v moskovskom Spartaku

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 15:16 • 2 min
Branko Radivojevič skončil v moskovskom Spartaku

MOSKVA - Slovenský hokejista Branko Radivojevič podľa všetkého nebude pokračovať v kariére v tíme KHL Spartak Moskva. Vedenie klubu už s reprezentačným útočníkom nepočíta, čo pre ruské médiá potvrdil hráčov agent Nikolaj Tiščenko.

slovakia

left justify in out

"Je to tak, Branko bude hrať v budúcej sezóne v inom tíme. Zmluva so Spartakom bude ukončená z iniciatívy klubu. Máme si hľadať nového zamestnávateľa. Vedieme rokovania, ale nič konkrétne zatiaľ nemáme," uviedol Tiščenko, ktorého citoval portál sovsport.ru.

Radivojevič bol v uplynulej sezóne kapitánom Spartaka a s 21 bodmi (4+17) v 50 zápasoch vyhral kanadské bodovanie tímu. Tridsaťdvaročný krídelník, ktorý má na konte aj vyše 400 štartov v zámorskej NHL, bol s piatimi bodmi (3+2) tretím najproduktívnejším slovenským hokejistom na nedávno skončenom svetovom šampionáte.

Spartak v minulých rokoch spoliehal na slovenských hokejistoch, v uplynulom ročníku obliekali jeho dres okrem Radivojeviča aj brankár Ján Lašák, obranca Jaroslav Obšut a útočník Štefan Ružička. Moskovský klub v piatok oznámil, že uzavrel ročnú zmluvu s doterajšou oporou Avtomobilistu Jekaterinburg Rastislavom Špirkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona