Brankársky ostrostrelec z Fínska je momentálne v Bratislave

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 13:15 • 2 min
Brankársky ostrostrelec z Fínska je momentálne v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenskí fanúšikovia hokeja majú možnosť v týchto dňoch vidieť v akcii v Bratislave brankársku nádej Minnesoty Wild Kaapa Kähkönena, ktorý upútal na webových stránkach svojou prácou hokejkou a dvoma gólmi v štyroch zápasoch pred odchodom do metropoly SR.

slovakia

left justify in out

Najskôr sa Kähkönen presadil v stretnutí druhej fínskej ligy, kde hosťoval v tíme z Turku TuTo. V súboji proti KooKoo strelil gól do prázdnej bránky súpera, rovnaký kúsok sa mu potom podaril už aj v drese fínskej dvadsiatky v modelovanom stretnutí proti tímu Suomi do 18 rokov. "Len som zavrel oči a vystrelil. Občas dokáže dať gól aj brankár," citujú fínske médiá Kähkönena.

 

 

Kaapo Kähkönen je v týchto dňoch v Bratislave na medzinárodnom turnaji štyroch krajín hráčov do 20 rokov. Fíni sa v piatok podvečer od 17.00 h stretnú so Slovákmi. Osemnásťročného gólmana draftovala vlani Minnesota vo štvrtom kole zo 109. miesta. Vo Fínsku je kmeňovým hráčom Espoo Blues, v TuTo iba hosťoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona