Brankár Veselovský na rok hráčom Universitatea Kluž

NETKY.SK • 9 September 2013, 12:19 • 2 min
Brankár Veselovský na rok hráčom Universitatea Kluž

BRATISLAVA - Slovenský futbalový brankár Róbert Veselovský podpísal s rumunským prvoligovým klubom Universitatea Kluž zmluvu do konca sezóny 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Nitry Veselovský sa stal v Kluži spoluhráčom bývalého krídelníka MŠK Žilina Emila Rilkeho. "Po podpísaní kontraktu s ofenzívnym hráčom Emilom Rilkem mal prezident klubu Universitatea požiadavku aj na brankára," cituje portál profutbal.sk slová hráčovho zástupcu Pavla Holeščáka ml. "Promptne sme mu odporučili Roba Veselovského a po krátkej skúške, počas ktorej odohral aj dva prípravné zápasy, sme podpísali zmluvu do konca sezóny 2013/2014," uviedol Holeščák.

Universitatea Kluž figuruje po šiestich odohratých zápasoch na poslednom osemnástom mieste tabuľkového poradia najvyššej rumunskej súťaže, na svojom konte má jeden bod. "Tréner Ionel Ganea počíta s Robom na post jednotky, predstaviť by sa mal už v nedeľňajšom zápase, ktorý Universitatea Kluž odohrá na svojom modernom tridsaťtisícovom štadióne proti mestskému rivalovi CFR Kluž," skonštatoval hráčov agent. 

Odchovanec nitrianskeho futbalu Veselovský pôsobil od osemnástich rokov v českom klube 1. FC Slovácko. Zahral si aj vo švédskom treťoligovom klube Östers IF, hosťoval v dánskom Viborgu FF a nórskom Haugesunde. Od roku 2008 bol kmeňovým hráčom Viborgu FF, v ktorom odchytal 91 stretnutí. Naposledy pôsobil v dánskom AC Horsens. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies