Brankár Vantruba podpísal v Trnave profesionálnu zmluvu na dva roky

NETKY.SK • 27 September 2016, 16:12 • 2 min
Brankár Vantruba podpísal v Trnave profesionálnu zmluvu na dva roky

TRNAVA - Futbalový brankár Martin Vantruba podpísal v utorok popoludní profesionálnu zmluvu s vedením FC Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Kontrakt 18-ročného slovenského mládežníckeho reprezentanta (nar. 7. februára 1998) je na dva roky. Informuje oficiálna internetová stránka trnavského klubu. "Som šťastný, je to pre mňa veľká česť. V Trnave som sa narodil a vyrastal. Mám tu veľa kamarátov, rodinu. Je to aj záväzok do budúcnosti, aby som bol stále lepší a lepší," uviedol po podpise zmluvy Vantruba.


Talentovaný brankár pracuje s trnavským "áčkom" od leta. FC Spartak si od Vantrubu veľa sľubuje, najmä v budúcnosti. Je odchovancom Lokomotívy Trnava, "červeno-čierne" farby Spartaka háji tretí rok. "S Martinom sme boli ústne dohodnutí už dva mesiace. Mal reprezentačné povinnosti, čas nás netlačil. Zmluvu podpísal na dva roky, je to pre neho štartovací kontrakt. Časom dostane viac príležitostí a ak sa dokáže prepracovať na post jednotky, zmluva sa mu vylepší," objasnil na klubovom webe generálny manažér FC Spartak Trnava Pavel Hoftych.


V aktuálnej sezóne 2016/2017 odchytal Vantruba štyri zápasy v drese druholigovej "juniorky" a v októbri ho čakajú reprezentačné povinnosti za SR "19" na kvalifikačnom turnaji v Poľsku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies