Brankár Valdes trénuje v Manchestri United

NETKY.SK • 23 Október 2014, 19:22 • 2 min
Brankár Valdes trénuje v Manchestri United

MANCHESTER - Bývalý brankár katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona Víctor Valdés možno dostane šancu chytať v nemenej slávnom anglickom mužstve Manchester United.

slovakia

left justify in out

Ako potenciálnu posilu si ho vyhliadol tréner Luis van Gaal, ktorý 32-ročného gólmana viedol v minulosti práve v Barcelone. Valdés zatiaľ bude trénovať s mužstvom ako voľný hráč, keďže Barcelona mu nepredĺžila po sezóne zmluvu. Brankár si v marci poškodil kolenné väzy, stratil pozíciu v FC Barcelona, no Van Gaal mu dá príležitosť opäť nabrať kondíciu pod dozorom lekárskeho tímu United pred tým, ako začne trénovať s prvým mužstvom.

 

Práve polročné zranenie zmarilo angažovanie skúseného gólmana do francúzskeho klubu AS Monaco, padol aj podpis zmluvy s ligovým konkurentom FC Liverpool. Jeho tréner Brendan Rodgers tento týždeň povedal, že mal o Valdésa záujem, no ten odmietol absolvovať v Liverpoole štvordňovú lekársku skúšku. Istý si chce byť Valdésovým zdravotným stavom pred podpisom zmluvy aj Manchester. Jednotkou tímu je ďalší Španiel David de Gea, s ktorým rokuje klub o predĺžení zmluvy, no zároveň chce posiliniť konkurenciu na brankárskom poste. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona