Brankár Valdés sa dohodol s Manchestrom United

NETKY.SK • 7 Január 2015, 19:18 • 2 min
Brankár Valdés sa dohodol s Manchestrom United

MANCHESTER - Bývalý gólman katalánskeho klubu FC Barcelona Victor Valdés podpísal 18-mesačný kontrakt s Manchestrom United, ktorý vedie z lavičky Holanďan Lousi van Gaal.

slovakia

left justify in out

Skúsený 32-ročný brankár sa zapojil do tréningového procesu "červených diablov" už v októbri 2014 ako voľný hráč, po tom čo sa od marca zotavoval zo zranenia kolenných väzov a "Barca" mu neponúkla na konci minulej sezóny predĺženie zmluvy.

 

Valdésov príchod by mohol viesť k odchodu 30-ročného náhradného brankára Manchestru United Andersa Lindegaarda, prípadne mladých gólmanov 21-ročného Sama Johnstona alebo 24-ročného Bena Amosa. Súčasna brankárska jednotka "červených diablov" 24-ročný Španiel David De Gea má zmluvu do roku 2016. 

 

Victor Valdés, bývalý zverenec Louisa van Gaala v FC Barcelona, má na konte šesť španielskych majstrovských titulov a tri triumfy v Lige majstrov. Informácie priniesol britský web bbc.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies