Brankár Valdés bude chytať v Middlesbrough

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 09:43 • 2 min
Brankár Valdés bude chytať v Middlesbrough

MIDDLESBROUGH - Španielsky futbalový brankár Víctor Valdés bude v budúcej sezóne pôsobiť v tíme nováčika najvyššej anglickej súťaže FC Middlesbrough.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný bývalý dlhoročný strážca svätyne FC Barcelona podpísal na Riverside Stadium kontrakt na dva roky. Valdés prišiel na sever Anglicka ako voľný hráč po vypršaní kontraktu s Manchestrom United, v ktorého drese od januára 2015 odchytal len dve stretnutia. V druhej polovici uplynulej sezóny bol na hosťovaní v Standard Liége, s belgickým tímom triumfoval v národnom pohári.

 

"Neviete si predstaviť, aký som nadšený, pretože sa nestáva často, aby do nášho klubu prichádzali takíto hráči. S Víctorom sme absolvovali mnoho rozhovorov, vie, prečo je tu, pozná silu mužstva. Je pre nás veľkou cťou, že sme schopní pritiahnuť do klubu hráča, ako je on," povedal tréner Middlesbrough Aitor Karanka pre oficiálnu stránku "Boro".

 

Víctor Valdés prežil najúspešnejšie obdobie v kariére v Barcelone, v ktorej drese hrával v rokoch 2002 - 2014. Za prvý tím katalánskeho klubu odchytal 535 zápasov, získal šesť majstrovských titulov, trikrát triumfoval v Lige majstrov. So Španielskom má na konte titul majstra sveta (2010) i Európy (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona