Brankár Šimko je znova Zvolenčan

NETKY.SK • 25 November 2016, 08:47 • 2 min
Brankár Šimko je znova Zvolenčan

ZVOLEN - Brankár Marek Šimko je znova súčasťou kádra tímu najvyššej hokejovej súťaže HKM Zvolen, s ktorým v sezóne 2012/2013 získal titul.

slovakia

left justify in out

S tipsportligistom trénoval už vyše týždňa, zmluvu podpísali až v stredu, informuje denník Šport, pre ktorý Šimko povedal: "Máme dohodu na mesiac a potom uvidíme, čo bude ďalej. Verím však, že to bude do konca sezóny," povedal 28-ročný gólman, ktorý prvých desať zápasov sezóny odchytal v Nových Zámkoch.

 

Vo Zvolene čakal na novú zmluvu pre prieťahy s ukončením spolupráce s nováčikom. "Teraz je to už v poriadku. Ak ma tréner zoberie na piatkový zápas (do Nitry - pozn.), budem k dispozícii. Či budem chytať alebo nie, to neviem, ale asi skôr nie, pretože naposledy tím vyhral," poznamenal Šimko, ktorý sa pod Pustý hrad vracia v čase, keď je brankárskou jednotkou Samuel Baroš. "S Barim vychádzame veľmi dobre. Momentálne som ja v takej pozícii, ako keď on prišiel do Zvolena v sezóne 2014/2015. Tentoraz som ja bez mužstva. Som rád, že som doma a takto to vyšlo," uzavrel pre Šport zvolenský rodák, ktorý si naposledy obliekol dres HKM v roku 2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies