Brankár sa poplietol, nečakane opustil bránku a inkasoval

NETKY.SK • 18 Január 2014, 13:57 • 2 min
Brankár sa poplietol, nečakane opustil bránku a inkasoval

LITVÍNOV - V českej extralige padol v piatok nezvyčajný gól.

slovakia

left justify in out

Český hokejový brankár Pavel Francouz z Litvínova dostal nezvyčajný gól v piatkovom stretnutí extraligy proti Slavii Praha. V druhej tretine za stavu 3:0 pre svoj tím nečakane odkorčuľoval na striedačku, puku sa zmocnili hráči Slavie a Jakub Sklenář skóroval do prázdnej bránky. Podobné góly padajú pri power-play, v druhej tretine za priaznivého stavu sa však Litvínov k tejto možnosti neodhodlal.

"Videl som sporný moment, ale neviem, či som mal halucináciu alebo sa mi to zdalo. Mal som pocit, že hlavný rozhodca dvíha ruku a bude vylučovať. Sklonil som hlavu a letel som na striedačku," vysvetľoval pre iDnes.cz Francouz. 

Sklenář podobný gól v kariére ešte nedal. "S Francouzom som sa míňal na červenej čiare. Bol som prekvapený, že odchádzal z bránky. Chlapci zo striedačky kričali, nech vystrelím. Tak som to urobil," tvrdil pre iDnes.cz Jakub Sklenář. 

Kuriózny gól o body hráčov Litvínova nepripravil. Slaviu napokon zdolali 4:2 a Francouz bol veľkou oporou víťazov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies