Brankár Richard Zajac bude v poľskom Podbeskidzí vychovávať mladých gólmanov

NETKY.SK • 8 September 2016, 15:16 • 2 min
Brankár Richard Zajac bude v poľskom Podbeskidzí vychovávať mladých gólmanov

BIELSKO-BIALA - Niekdajší brankár poľského futbalového klubu Podbeskidzie Bielsko-Biela Richard Zajac sa bude v tamojšom regióne venovať výchove mladých gólmanov.

slovakia

left justify in out

Spomenutý klub v ostatnom období podpísal viacero dohôd o spolupráci s materskými školami v meste, aby tak lepšie podchytil mladé talenty. Tie s brankárskymi rukavicami sa majú už od tejto sezóny rozvíjať pod starostlivým dozorom Zajaca, ktorý zároveň pôsobí aj ako tréner gólmanov v Podbeskidzí.

 

"Program je zameraný na deti od štyroch do siedmich rokov. Projekt s názvom Predškoláci Podbeskidzia budeme realizovať počas celého školského roka na školských ihriskách v Bielsko-Bialej. Dúfame, že niekoľkí z nich sa o pár rokov stanú členmi základnej zostavy nášho A-mužstva," vyhlásil pre portál katowickisport.pl prezident Podbeskidzia Bielsko-Biala Tomasz Mikolajko.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies