Brankár Polaček mieri do poľského tímu Zaglebie Lubin

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 17:13 • 2 min
Brankár Polaček mieri do poľského tímu Zaglebie Lubin

LUBIN - Slovenský brankár Martin Polaček, ktorý pôsobil v jarnej časti uplynulej sezóny 2014/2015 v Dunajskej Strede, bude s najväčšou pravdepodobnosťou pokračovať v kariére v najvyššej poľskej súťaži v tíme Zaglebie Lubin. Informoval o tom portál tamojšieho známeho denníka Przeglad Sportowy.

slovakia

left justify in out

Uvedený zdroj skonštatoval, že 25-ročný prešovský rodák (nar. 2. apríla 1990) posilní mužstvo nováčika Ekstraklasy v prípade, ak rozviaže svoj kontrakt so Slovanom Bratislava.

 

Odchovanec Tatrana Prešov okrem spomenutého Slovana a Dunajskej Stredy chytal predtým aj za Brno, Spišskú Novú Ves a Moldavu nad Bodvou. Polaček nedávno prezradil, že ešte čaká na ponuku, na ktorú by bez váhania prikývol.

 

"Láka ma zahraničie, láka ma aj Fortuna liga. Predovšetkým chcem pravidelne chytať. Rád by som mal vyriešené nové pôsobisko v priebehu dvoch - troch týždňov," povedal koncom júna 198 cm vysoký brankár pre web fortunaliga.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies