Brankár Piatov stihol pôrod i zápas so Slovákmi

NETKY.SK • 9 September 2014, 10:30 • 2 min
Brankár Piatov stihol pôrod i zápas so Slovákmi

KYJEV - Brankár ukrajinskej futbalovej reprezentácie Andrej Piatov má za sebou rušné dva dni, počas ktorých stihol návštevu pôrodnej sály i zápas kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 v Kyjeve proti Slovensku (0:1).

slovakia

left justify in out

Jeho manželka priviedla na svet v jednej z kyjevských pôrodníc 7. septembra o 23.00 h miestneho času tretieho potomka - dcéru Maju. Piatov bol pri pôrode a potom sa pripojil k ukrajinskej reprezentácii v príprave na duel proti Slovensku. Po príchode k mužstvu mu blahoželali všetci jeho spoluhráči.

 

Piatov v pondelok večer odchytal celé stretnutie, prekonal ho iba Róbert Mak v 17. min. V závere súboja 30-ročný gólman Šachtaru Doneck dostal loptu do bránky Slovákov, ale predtým odpískal rozhodca faul na hosťujúceho brankára Matúša Kozáčika. Piatov v pondelok na Olympijskom štadióne v Kyjeve nastúpil na jubilejný 50. duel v ukrajinskej reprezentácii a dostal v ňom 39. gól. Informuje o tom ukrajinský denník Segodňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona