Brankár Perniš od piatka v kempe Diósgyöru

NETKY.SK • 13 November 2013, 12:56 • 2 min
Brankár Perniš od piatka v kempe Diósgyöru

BRATISLAVA - Na slovenského futbalového brankára Dušana Perniša čaká od piatka tréningový kemp v maďarskom prvoligovom klube DVTK Diósgyör.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol spravodajský portál Nemzeti Sport. Dvadsaťosemročný gólman je kmeňovým hráčom úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava, no do konca jesene je na hosťovaní v rodnej Nitre.

Dušan Perniš pred príchodom do Slovana chytal za poľský Pogoň Štetín, v minulosti pôsobil aj v škótskom Dundee United a na Slovensku aj v Dubnici, Senci a Žiline. Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike má na svojom konte sedem reprezentačných štartov. 

Diósgyöru patrí po štrnástich kolách najvyššej maďarskej futbalovej súťaže výborné tretie miesto s päťbodovým odstupom za vedúcim Videotonom. V minulej sezóne skončil klub z predmestia Miškovca na 10. pozícii v súťaži NB I. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies