Brankár Perniš do FC Iraklis 1908

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 10:36 • 2 min
Brankár Perniš do FC Iraklis 1908

BRATISLAVA - Slovenský futbalový brankár Dušan Perniš bol len necelé tri týždne bez klubu. Koncom júna mu vypršala platnosť zmluvy so Slovanom Bratislava a počas uplynulého víkendu sa definitívne vyriešila otázka jeho najbližšej budúcnosti, keď sa stal hráčom gréckeho mužstva FC Iraklis 1908.

slovakia

left justify in out

So solúnskym klubom, ktorý je pokračovateľom skrachovaného Iraklisu, podpísal v sobotu kontrakt na dva roky. Informuje o tom pondelkové vydanie denníka Šport.

 

"Rokovania s Iraklisom boli konkrétne a korektné. Teším sa, že sme sa dohodli," poznamenal Perniš k angažmánu v tíme nováčika najvyššej gréckej súťaže. Pre 30-ročného nitrianskeho rodáka to nie je prvé pôsobisko v zahraničí. Ešte pred príchodom do Slovana chytal za poľský Pogoň Štetín, kam si to zase namieril zo škótskeho Dundee United.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona