Brankár Neuer porozprával aké to bolo hrať futbal počas teroristických útokov v Paríži

NETKY.SK • 31 Január 2016, 18:15 • 2 min
Brankár Neuer porozprával aké to bolo hrať futbal počas teroristických útokov v Paríži

MNÍCHOV – Brankár Bayernu Mníchov Manuel Neuer poskytol rozhovor švajčiarskemu denníku Blick, v ktorom porozprával aj o svojich skúsenostiach z nedávnych teroristických útokov v Paríži.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný brankár bol na ihrisku v medzištátnom priateľskom zápase medzi domácim Francúzskom a hosťujúcim Nemeckom, keď sa pred štadiónom Stade de France samovražední atentátnici vyhodili do vzduchu.

 

Neuer porozprával o svojich pocitoch z tej otrasnej noci v Paríži: "Nemal som ani poňatia, čo sa stalo. Ľudia, ktorí sledovali zápas v televízii videli čo sa stalo a dostávali najnovšie informácie. My na ihrisku sme nemali ani tušenie. Keď som počul tú ranu, hneď som vedel, že to nie je len delobuch. Nemal som však ani potuchy čo sa stalo."

 

 

Nemeckému brankárovi chvíľu trvalo, kým mu došlo čo sa to vlastne deje. V Paríži už v tých chvíľach besnili teroristi... Po skončení zápasu však hneď neopustil ihrisko, ale išiel k nemeckým fanúšikom a poďakoval sa im za účasť.

 

Neuer si spomína, že svetelnej tabuli bola správa o tom, čo sa dialo v uliciach Paríža. Keďže však nehovorí francúzsky, tak správu ignoroval. Hráčom všetko došlo v momente, keď sa vrátili do šatne. Nemec povedal, že televízor v šatni bol napriek týmto udalostiam vypnutý a niektorí hráči boli aj bez monilných telefónov, ktoré si nechali v hoteli.

 

Neuer priznal, že nevidel žiadne fotografie z toho večera a povedal, že nemá žiadne obavy vrátiť sa do Francúzska na nadchádzajúce Euro 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies