Brankár Miller možno nebude v Soči s tímom USA obhajovať striebro

NETKY.SK • 28 August 2013, 12:31 • 2 min
Brankár Miller možno nebude v Soči s tímom USA obhajovať striebro

AIRLINGTON - Olympijská kariéra amerického brankára Ryana Millera možno skončí ešte pred začiatkom hokejového turnaja na ZOH 2014 v Soči.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný brankár tímu NHL Buffalo Sabres nemá pred olympijským turnajom v Soči isté miesto v reprezentácii USA. Tréneri a vedenie mužstva si tento týždeň pozvali do kempu 48 hráčov, z ktorých na Nový rok spoločne vyberú 25 hokejistov a tí pocestujú do Soči. "Všetko je otvorené. Cítim, že stále môžem chytať na vrcholnej úrovni. Chcem v Soči štartovať a chcem byť tým, ktorý chytí všetky puky letiace na bránku," uviedol pre agentúru AP Miller, ktorý sa nachádza v kempe spolu s ďalšou päticou amerických brankárov z NHL.

Miller absolvoval s reprezentačným výberom USA dva olympijské turnaje. Zatiaľ čo v Turíne 2006 sa do bránky nedostal ani v jednom zápase, o štyri roky neskôr vo Vancouveri vychytal národnému mužstvu striebro. Taktiež získal ocenenie pre najlepšieho brankára turnaja a zároveň najužitočnejšieho hráča. V drese "šablí" bude v NHL pôsobiť už jedenástu sezónu po sebe.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies