Brankár Maťašovský prišiel na skúšku do MFK Košice

NETKY.SK • 15 Január 2015, 08:42 • 2 min
Brankár Maťašovský prišiel na skúšku do MFK Košice

KOŠICE - Futbalový brankár Andrej Maťašovský, ktorý naposledy pôsobil v ŽP Šport Podbrezová, sa v stredu pripojil k tímu MFK Košice.

slovakia

left justify in out

Klub z metropoly východu hľadá po odchode Darka Tofiloského (FC Tours) tretieho gólmana k dvojici Nikola Stijakovič a Matúš Ružinský. "Je po zranení. Uvidíme, v akej je forme. Zostane u nás do konca týždňa. Dostane príležitosť v dvoch najbližších zápasoch v Liptovskom Mikuláši a aj v Spišskej Novej Vsi," povedal pre klubový web vedúci A-mužstva Roman Šimko.
      

Dvadsaťšesťročný Maťašovský bol v Podbrezovej na hosťovaní z Dubnice. Na jeseň nastúpil na 13 zápasov, pričom vychytal šesťkrát nulu a bol pri devätnástich z 21 jesenných bodov Podbrezovej. Na Horehroní sa s ním rozlúčili na pokyn majiteľa klubu a dôvodom mala byť jeho neúčasť na tribúne počas stretnutia 18. kola doma s Ružomberkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies