Brankár Marián Kello do FC VSS Košice

NETKY.SK • 29 Január 2016, 15:32 • 2 min
Brankár Marián Kello do FC VSS Košice

BRATISLAVA - Vedenie jesenného lídra druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže skupina východ FC VSS Košice angažovalo do svojich radov výraznú posilu - Mariána Kella.

slovakia

left justify in out

Skúsený 33-ročný brankár (nar. 5. septembra 1982) naposledy pôsobil v cyperskom klube Aris Limassol. "Od pondelka 1. februára sa Marián zapojí do prípravy mužstva. Prichádza k nám ako voľný hráč. Vedeli sme, kde tím tlačí topánka. Som rád, že prišlo k dohode. Zmluva platí zatiaľ do konca tejto sezóny 2015/2016, potom sa uvidí, čo bude ďalej," uviedol v piatok popoludní pre agentúru SITA športový riaditeľ košického klubu Ján Lesniak a pokračoval: "Je to veľmi skúsený gólman. Verím, že nám výrazne pomôže a naplníme predeszónny cieľ, ktorým je návrat do najvyššej súťaže Fortuna ligy."


Rodák z Gelnice Marián Kello v doterajšej kariére účinkoval v 1. FC Košice, vo Vítkoviciach, litovskom FBK Kaunas, škótskych tímoch Heart of Midlothian a St. Mirren, rumunskom mužstve Astra Giurgiu, anglickom Wolverhamptone Wanderers a spomenutom Arise Limassol. V drese slovenskej reprezentácie má na konte tri stretnutia, všetky absolvoval v roku 2011.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies