Brankár Manchestru United David De Gea mieri do Realu Madrid

NETKY.SK • 18 Apríl 2015, 15:30 • 2 min
Brankár Manchestru United David De Gea mieri do Realu Madrid

MADRID – Podľa španielskej televízie La Sexta prikývol brankár Manchestru United David De Gea na ponuku Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Štvrťfinalista Ligy majstrov bol už dlho spájaný prestupom 24-ročného španielskeho brankára v službách Manchestru United. Zmluva s anglickým klubom sa pomaly blíži ku koncu a je veľmi pravdepodobné, že De Gea opustí Old Trafford.

"David De Gea prikývol na ponuku Realu Madrid," povedal novinár Josep Pedrerol pre televíziu. "Brankár Manchestru United chce od budúcej sezóny nosiť biely dres Realu Madrid. Klub zvažoval mnoho možností na brankársku pozíciu, ale nakoniec sa rozhodol pre Davida De Gea. Jedným z problémov by mohla byť budúcnosť Ikera Casillasa, ale rozhodne to nebude prekážať pri podpise zmluvy s mladým Davidom. Chýba už len dohoda medzi klubmi."

Podľa správ sú v anglickom klube nštrbené vzťahy medzi trénerom Louisom van Gaalom a mladým brankárom, čo by mal byť jeden z dôvodom, prečo sa chce De Gea vrátiť do svojej vlasti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies