Brankár Krnáč mení Žilinu za Slovan: Túžim po novej výzve

NETKY.SK • 12 Január 2015, 08:58 • 2 min
Brankár Krnáč mení Žilinu za Slovan: Túžim po novej výzve

BRATISLAVA - S výpravou futbalistov Slovana Bratislava odcestoval v nedeľu na sústredenie do Česka aj brankár Martin Krnáč. Informáciu prinieslo pondelňajšie vydanie denníka Šport.

slovakia

left justify in out

Krnáč na sklonku predchádzajúceho roka ukončil svoje pôsobenie v konkurenčnom tíme MŠK Žilina. Pod Dubňom sa čoskoro 30-ročnému brankárovi skončila platnosť zmluvy. "Rozhodol som sa v Žiline skončiť, aj keď to nebolo po piatich rokoch jednoduché. Rozhodol som sa prijať novú výzvu a skúsiť šťastie niekde inde. Niekde, kde vidím väčšiu perspektívu. Som Bratislavčan, navyše manželka tu má prácu. Takže keď sa ozval Slovan, bola to pomerne jasná voľba, hoci na Žilinu budem spomínať naozaj iba v dobrom," povedal Krnáč pre denník Šport.

 

Slovanisti na zimný kemp vzali aj deviatich členov juniorského tímu. S mužstvom necestovali Juraj Halenár a Igor Žofčák, zranení sú Róbert Vittek, Richard Lásik a Matej Jakúbek. "Martin s nami bude trénovať, odišiel s mužstvom na sústredenie. S ním sme už dohodnutí, musíme však ešte vyriešiť situáciu medzi klubmi," dodal viceprezident ŠK Slovan Petr Kašpar. V jesennej časti bol brankárskou jednotkou "belasých" Dušan Perniš. Jeho náhradníkom bol Martin Polaček, ktorý však v jarnej časti bude pôsobiť v tíme DAC Dunajská Streda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies