Brankár Košický na tri roky do gréckeho Asterasu Tripoli

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 17:37 • 2 min
Brankár Košický na tri roky do gréckeho Asterasu Tripoli

TRIPOLI - Slovenský futbalový brankár Tomáš Košický bude minimálne najbližšie tri sezóny pôsobiť v gréckom prvoligovom klube Asteras Tripoli.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla internetová stránka jeho nového zamestnávateľa, ktorého vo štvrtok čaká odveta 2. predkola Európskej ligy UEFA 2014/2015 doma proti fínskemu Rovaniemi (prvý zápas 1:1).

 

"Som z nového pôsobiska nadšený, považujem ho za posun v mojej kariére a dúfam, že si výkonmi vyžiadam aj pozornosť trénera reprezentácie. Počul som o Asterase samé pozitívne veci od môjho niekdajšieho spoluhráča v Novare Giorgosa Katidisa. Na základe chvál o fungovaní klubu aj výkonnosti mužstva som neváhal ani päť minút, keď prišla ponuka. Hodlám odovzdať 101 % a odvďačiť sa za dôveru," povedal Košický. 

 

Dvadsaťosemročný Bratislavčan dosiaľ postupne pôsobil v Interi v rodnom meste a od roku 2008 v Taliansku - najprv v Catanii a potom v spomenutej Novare. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona