Brankár Kello je po operácii, rád by ešte chytal

NETKY.SK • 7 September 2016, 10:05 • 2 min
Brankár Kello je po operácii, rád by ešte chytal

KOŠICE - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Marián Kello by sa v budúcnosti ešte rád postavil medzi tri žrde, ale láka ho aj trénerstvo, ktoré má vyštudované.

slovakia

left justify in out

"K 31. júlu sa mi skončila zmluva s VSS Košice, takže momentálne som voľný hráč, 22. júna som absolvoval operáciu ramena a odvtedy sa liečim. Rehabilitácia ide veľmi pomaly," citoval čerstvo 34-ročného brankára (nar. 5. septembra 1982) denník Korzár. Gelnický rodák si dobré meno spravil najmä v Škótsku, kde si obliekal dresy tímov Heart of Midlothian a St. Mirren. "Mám niečo vo vrecku, nejaké staré kontakty v zahraničí s klubmi, kde by som sa v prípade môjho dobrého zdravotného stavu mohol pobaviť o zmluve," doplnil Kello, ktorý počas kariéry pôsobil aj vo Vítkoviciach, litovskom Kaunase, rumunskom tíme Astra Giurgiu, anglickom Wolverhamptone Wanderers a cyperskom Arise Limassol. V drese slovenskej reprezentácie má na konte tri stretnutia, všetky absolvoval v roku 2011.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona