Brankár Kelemen do 1. FK Příbram

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 12:30 • 2 min
Brankár Kelemen do 1. FK Příbram

BRATISLAVA - Slovenský futbalový brankár Marián Kelemen sa stal novou akvizíciou účastníka Synot ligy 1. FK Příbram. O príchode 35-ročného rodáka z Michaloviec (nar. 7. decembra 1979) informuje klubový web účastníka najvyššej českej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Po zranení Mareka Boháča, ktoré ho vyradilo zo zostavy pravdepodobne až do konca tejto sezóny, muselo vedenie riešiť post brankára. Do klubu prichádza gólman, ktorý má skúsenosti nielen zo slovenskej ligy, ale aj z Turecka, Grécka, Poľska, Lotyšska a Španielska," uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke českého tímu fkpribram.cz k angažovaniu novej slovenskej posily medzi tri žrde.

 

Marián Kelemen bol v súčasnosti bez zmluvy, pripravoval sa s druholigovým klubom MFK Zemplín Michalovce, naposledy chytal v minulej sezóne za poľský tím Slask Vroclav. Na seniorskej úrovni pôsobil v Slovane Bratislava, chytal aj za turecký Bursaspor, lotyšský Ventspils, španielske mužstvá CD Tenerife, UD Vecindario a CD Numancia, grécky Aris Solún a spomenutý Slask Vroclav.

 

Mužstvo 1. FK Příbram figuruje v konkurencii šestnástich tímov najvyššej českej súťaže po 21 odohraných kolách na 10. mieste s 25 bodmi (bilancia: 7 - 4 - 10, skóre 24:33). Zverenci trénera Pavla Tobiáša najbližšie v sobotu 4. apríla privítajú suseda v tabuľke, deviatu v klasifikácii Vysočinu Jihlava, ktorá má o jeden bod viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies