Brankár Karius si odbije ligový debut za Liverpool v sobotu proti Hull City

NETKY.SK • 23 September 2016, 18:39 • 2 min
Brankár Karius si odbije ligový debut za Liverpool v sobotu proti Hull City

LIVERPOOL - Brankársky súboj o post jednotky v anglickom futbalovom klube FC Liverpool vyhral Loris Karius. Nemecký gólman bude stáť medzi troma žrďami v sobotňajšom zápase 6. kola Premier League proti Hull City, v ktorom si tak odbije ligový debut za LFC. O rozhodnutí trénera Jürgena Kloppa informoval v piatok denník Liverpool Echo.

slovakia

left justify in out

Simon Mignolet sa tak posunie na lavičku do pozície náhradníka. Skúsený Belgičan bol neohrozenou jednotkou v bráne Liverpoolu od svojho príchodu zo Sunderlandu v roku 2013. Kouč Klopp sa však rozhodol preferovať Kariusa, ktorého pozná z pôsobenia v Bundeslige a na Anfield ho kúpil v lete za šesť miliónov eur z 1. FSV Mainz 05.

 

Karius mal byť prvým brankárom LFC už v úvode sezóny, ale počas predsezónneho turné po USA utrpel zlomeninu ruky. Po rekonvalescencii sa predstavil v zápase Ligového pohára proti Derby County a Kloppa presvedčil, že je pripravený aj na Premier League.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies