Brankár Július Hudáček do Örebra, píšu Švédi

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 14:51 • 2 min
Brankár Július Hudáček do Örebra, píšu Švédi

ŠTOKHOLM - Kariéra slovenského hokejového brankára Júliusa Hudáčka by mala pokračovať v najvyššej švédskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Ako informuje tamojší denník Aftonbladet, 25-ročný Harichovčan (nar. 9. augusta 1988) sa údajne dohodol s klubom Örebro HK. "Vo štvrtok budeme na tlačovej besede informovať o nových hráčoch," uviedol generálny manažér klubu Pontus Gustafsson.

 

Vicemajster sveta 2012 Július Hudáček si na severe Európy spravil dobré meno vo Frölunde a Södertälje. Naposledy pôsobil v českom klube HC ČSOB Pojišťovna Pardubice po rozviazaní zmluvy so Sibirom Novosibirsk, za ktorý v Kontinentálnej hokejovej lige nastúpil iba raz. S Košicami trojnásobný majster Slovenska chytal v domovine aj za Trebišov, Bardejov a Spišskú Novú Ves. 

 

„Nemôžem sa k správam o Örebre momentálne vyjadrovať. V nasledujúcich dňoch sa všetci dozvedia, či Örebro je reálne alebo nie. Švédi dali niečo vonku, ale ja viac k tomu nemôžem povedať. Do 30. apríla mám zmluvu s Pardubicami, odkiaľ som mal tiež ponuku. Môžem však povedať, že tam neostávam. V Pardubiciach bolo super, bol som spokojný, ale chcem ísť ešte von, najlepšie do Švédska,“ povedal Július Hudáček, ktorý mal i má ponuky najmä zo severu Európy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies