Brankár Júlio César sa vrátil do Queens Park Rangers

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 13:09 • 2 min
Brankár Júlio César sa vrátil do Queens Park Rangers

TORONTO - Futbalový brankár Júlio César sa po krátkom hosťovaní v tíme zámorskej Major League Soccer (MLS) FC Toronto vrátil do materského klubu Queens Park Rangers.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný bývalý brazílsky reprezentant prišiel do kanadského mužstva vo februári, keď pod vedením trénera Harryho Redknappa nedostával v londýnskom klube veľa príležitostí.

 

César v drese Toronta inkasoval deväť gólov v siedmich vystúpeniach. Predstavil sa aj na nedávnych MS 2014, zažiaril najmä v osemfinálovom penaltovom rozstrele proti Čile, keď zneškodnil dva pokusy súperových hráčov. Brazília napokon obsadila na domácom šampionáte štvrté miesto. 

 

Rodák z Duque de Caxias sa stal hráčom QPR v auguste 2012 po pôsobení v Interi Miláno. Queens Park Rangers budú v tejto sezóne nováčikom najvyššej anglickej súťaže Premier League. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies