Brankár je produktívnejší než Ovečkin, nabudúce chce 3 body

NETKY.SK • 18 Október 2016, 09:26 • 2 min
Brankár je produktívnejší než Ovečkin, nabudúce chce 3 body

WINNIPEG - Hokejisti Bostonu zvíťazili v pondelok na ľade Winnipegu 4:1 a ich jediným dvojbodovým hráčom v dueli bol kuriózne brankár Tuukka Rask.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Fín stihol popri 34 úspešných zákrokoch aj asistovať pri góloch Davida Pastrňáka a Zdena Cháru a stal sa prvým gólmanom v klubovej histórii s dvoma bodmi v dueli základnej časti. Rodák zo Savonlinny má razom na konte rovnaký počet kanadských bodov ako najväčšie ofenzívne hviezdy NHL Steven Stamkos či Patrick Kane a rovno o dva body viac než Alexander Ovečkin.

 

"Je to úžasné. Teším sa z prekonaného rekordu. V ďalšom zápase sa pokúsim o tri body," vtipkoval hrdina duelu v dokrútke, ktorú priniesol twitter Bruins. Rask zlikvidoval všetkých 13 pokusov Jets rozdelených do piatich presiloviek v úvodných 28 minútach zápasu. "Bol absolútne najlepším hráčom na ľade. Za stavu 1:1 mal súper veľké šance, ale držal nás nad vodou," pochválil spoluhráča Pastrňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies