Brankár Janus podpísal so Slovanom zmluvu na dva roky

NETKY.SK • 10 September 2012, 06:53 • 2 min
Brankár Janus podpísal so Slovanom zmluvu na dva roky

Brankár Janus podpísal so Slovanom zmluvu na dva roky - Hokej Brankár Jaroslav Janus sa s vedením nováčika Kontinentálnej hokejovej ligy HC Slovan Bratislava dohodol na dvojročnej zmluve. Informoval o tom bratislavský klub prostredníctvom svojej oficiálne

slovakia

left justify in out

img

Brankár Jaroslav Janus sa s vedením nováčika Kontinentálnej hokejovej ligy HC Slovan Bratislava dohodol na dvojročnej zmluve. Informoval o tom bratislavský klub prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.
      Janus odohral minulú sezónu v zámorskom klube AHL Norfolk Admirals, kde sa spolu s krajanom Richardom Pánikom tešil zo zisku Calderovho pohára pre víťaza súťaže. V Európe mal na neho práva ruský Lokomotiv Jaroslavľ, ten ho však napokon uvoľnil pre potreby Slovana.
      Bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska sa po návrate zo zámoria so Slovanom pripravoval od začiatku augusta a trénerov presvedčil o svojich kvalitách v dueloch proti fínskym tímom Jyväskylä a KalPa Kuopio. V sobotu si Janus odkrútil premiéru v KHL, keď Slovan doma podľahol Dinamu Riga 2:3 po nájazdoch.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona