Brankár Ján Lašák podpíše zmluvu so Spartakom Moskva

NETKY.SK • 4 Január 2013, 13:34 • 2 min
Brankár Ján Lašák podpíše zmluvu so Spartakom Moskva

Brankár Ján Lašák podpíše zmluvu so Spartakom Moskva - Hokej Slovenský hokejový brankár Ján Lašák opäť mieri do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Po tom, čo predčasne skončil v Amure Chabarovsk, bude tentoraz miestom jeho pôsobenia aktuálne posledný tí

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový brankár Ján Lašák opäť mieri do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Po tom, čo predčasne skončil v Amure Chabarovsk, bude tentoraz miestom jeho pôsobenia aktuálne posledný tím Západnej konferencie Spartak Moskva. Informoval o tom internetový portál osporte.sk.

V tíme z metropoly Ruska sa tak stretne s krajanmi Jaroslavom Obšutom, Štefanom Ružičkom a Brankom Radivojevičom.

"V piatok odlietam do Moskvy podpísať zmluvu. Pardubiciam ďakujem, že mi umožnili trénovať," uviedol twitter pardubického hokejového tímu slová držiteľa kompletnej medailovej zbierky zo svetových šampionátov.

Pre 33-ročného Lašáka to bude v KHL už štvrtý tím, ktorého dres oblečie. Predtým okrem Chabarovska pôsobil ešte s SKA Petrohrad a Atlante Mytišči. V Chabarovsku skončil v novembri, pričom svoj posledný zápas v jeho drese odchytal ešte 16. októbra v Petrohrade, kde Amur prehral 3:7. V jeho bránke stál v tomto ročníku v 12 stretnutiach, z ktorých len tri boli víťazné. Jeho úspešnosť zákrokov dosiahla 90,6 percent a inkasoval priemerne 3,16 gólu na zápas. Po skončení v Chabarovsku až doteraz trénoval s českým extraligovým tímom HC Pardubice, s ktorými v sezóne 2004/05 získal majstrovský titul.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies