Brankár Islandu si vzal dovolenku, aby mohol chytať v baráži

NETKY.SK • 18 November 2013, 15:34 • 2 min
Brankár Islandu si vzal dovolenku, aby mohol chytať v baráži

REYKJAVÍK - Futbalový brankár Islandu Hannes Halldórsson si musel vziať dovolenku, aby mohol chytať v barážových stretnutiach proti Chorvátsku o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný gólman totiž v civilnom živote pracuje ako režisér videoklipov a reklamných spotov. V Reykjavíku chytáva za miestny tím KR, ale od deviatej do šestnástej je v zamestnaní a potom trénuje, upozornil server iDnes.cz.

"Mám rozumného šéfa, ktorý mi vychádza v ústrety," poznamenal s úsmevom Halldórsson. V prvom bezgólovom stretnutí proti "Vatrenim" si udržal čisté konto, pred utorňajšou odvetou v Záhrebe teda nie sú šance na postup ostrovanov márne. "Prichádza historická chvíľa pre našu krajinu. Stojíme pred udalosťou, ktorú si nechceme nechať ujsť. Ak by sa to podarilo, bolo by to neskutočné," burcuje svoj tím pracujúci gólman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona