VIDEO Brankár inkasoval žltú kartu, rozhodcu zložil brutálnym kung-fu kopom

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 17:30 • 2 min
VIDEO Brankár inkasoval žltú kartu, rozhodcu zložil brutálnym kung-fu kopom

PERENÉ - Väčšina futbalistov sa počas kariéry dostala do nejakej roztržky alebo výmeny názorov s rozhodcom, ale len máloktorý z nich reagoval tak, ako tento peruánsky brankár.

slovakia

left justify in out

Pred pár dňami sme vás informovali o zápase v peruánskej lige, kde sa to riadne červenalo. Zdá sa, že v tejto juhoamerickej krajine hrajú futbal poriadne temperamentní hráč, keďže majú evidentný problém udržať nervy na uzde.

 

Pohárový zápas Copa Peru medzi domácim Union Perené a Pichanaki sa zvrhol do poriadneho chaosu, keď domáci brankár nezvládol situáciu a po inkasovanej žltej karte neudržal nervy na uzde.

Namiesto toho, aby zaslúžený trest prijal ako väčšina futbalistov, počkal kým sa k nemu rozhodca otočí chrbtom a vrhol sa na neho.

Nič netušiaceho rozhodcu zrazil k zemi brutálny kopom do chrbta, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani žiadny kung-fu majster. Brankár bol za tento brutálny zákrok okamžite vylúčený. Arbiter sa našťastie postavil na nohy bez vážnejších zranení a pokračoval v zápase.

 

Podobné zákroky však rozhodne patria do ringu a nie na futbalové trávniky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona