Brankár Hrdlička pomohol Chorzówu odraziť sa z dna: Víťazstvo sme potrebovali

NETKY.SK • 25 Október 2016, 16:51 • 2 min
Brankár Hrdlička pomohol Chorzówu odraziť sa z dna: Víťazstvo sme potrebovali

CHORZÓW - Slovenský futbalový brankár Libor Hrdlička má za sebou víťazný debut v drese poľského klubu Ruch Chorzów.

slovakia

left justify in out

V pondelkovom domácom zápase 13. kola tamojšej najvyššej dlhodobej súťaže Ekstraklasy si 30-ročný odchovanec Interu Bratislava udržal čisté konto a pomohol svojmu tímu k víťazstvu 4:0 nad Koronou Kielce. Bol to prvý duel Ekstraklasy 2016/2017, v ktorom Ruch neinkasoval, podotkol klubový web. "Ďakujem spoluhráčom. Hrali sme veľmi dobre, nemal som veľa práce. Som rád, že môj debut sa skončil vysokým víťazstvom," povedal Hrdlička.

Chorzów pred spomenutým súbojom figuroval na poslednom 16. mieste tabuľky, po ňom sa so ziskom 14 bodov vyšvihol na 13. priečku. "Všetci videli, ako vyzerala tabuľka. Toto víťazstvo sme potrebovali. Myslím si, že teraz pôjdeme vyššie," doplnil slovenský brankár. Jednotkou Chorzówa medzi tromi žrďami je v aktuálnom ročníku 22-ročný Poliak Kamil Lech.

Hrdlička v septembri podpísal s Ruchom kontrakt do konca aktuálneho ročníka 2016/2017. Predtým pôsobil v gruzínskom Diname Tbilisi, od 1. júla bol voľným hráčom. Predtým Libor Hrdlička hájil farby Metalurgu Záporožie, MFK Ružomberok a Zbrojovky Brno.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies