Brankár Howard bude mať ružový výstroj

NETKY.SK • 11 Október 2013, 12:14 • 2 min
Brankár Howard bude mať ružový výstroj

DETROIT - Hokejový brankár Jimmy Howard z Detroitu nastúpi na víkendový zápas NHL proti Philadlephii v špeciálnej maske ladenej do ružova. Ak mu bude sedieť aj ďalší výstroj, bude mať ružové aj betóny, vyrážačku a lapačku. Howard týmto spôsobom podporí boj proti rakovine prsníkov. Detroit sa už tradične pridáva k podujatiam na podporu kampane.

slovakia

left justify in out

"Je to môj spôsob, ako pomôcť. Poznám ženy, ktoré majú problém s rakovinou prsníkov. Veľa pre mňa znamená, keď ich môžem takto podporiť a pomôcť v úsilí o liečbu," povedal Howard, ktorý netrpezlivo čaká na piatkovú zásielku. "Plánoval som mať v ružovej celý výstroj, ale zatiaľ mi nedorazili betóny. Snaď sa to stihne. Vyskúšam si ich na rozkorčuľovaní. Ak to len trocha pôjde, potom v nich budem chytať," povedal Howard. V minulosti nastúpil v ružovej výstroji na podporu kampane Rick DiPietro z New York Islanders. 

Okrem Howarda podporia kampaň proti rakovine prsníkov aj ďalší hráči Red Wings. Hokejky si ovinú ružovou páskou a po zápase ich dajú do dražby. Brankár by chcel v ružovom výstroji odchytať aspoň dva októbrové zápasy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies