Brankár Greiss sa pripojí k nemeckej reprezentácii

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 08:29 • 2 min
Brankár Greiss sa pripojí k nemeckej reprezentácii

PETROHRAD - K nemeckej hokejovej reprezentácii na majstrovstvách sveta v Rusku sa v stredu pripojí brankár Thomas Greiss.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák z Füssenu v sezóne 2015/2016 odchytal v zámorskej NHL za New York Islanders dovedna 41 zápasov v základnej časti, v play-off pridal 11 štartov. V organizácii "ostrovanov" tvoril dvojicu so Slovákom Jaroslavom Halákom, no ten časť sezóny vynechal pre zdravotné problémy. Nemci po prehrách v úvodných dvoch dueloch šampionátu v utorok popoludní zdolali Slovákov 5:1.

 

"Keď mám možnosť získať brankára z NHL a on chce prísť, nemôžem povedať nie. Má za sebou výbornú sezónu a my sa tešíme na jeho príchod už v stredu do Ruska," cituje nemeckého trénera Marca Sturma portál sport1.de. Či bude Gress jeho tímu k dispozícii už vo štvrtkovom náročnom súboji proti obhajcovi titulu Kanade, nechal Sturm zatiaľ ako otvorenú otázku. Pravdepodobnejšie sa javí alternatíva s nasadením doterajšej tímovej jednotky Tima Pielmeiera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies