Brankár Granady: Denník AS prekrútil moje slová!

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 19:30 • 2 min
Brankár Granady: Denník AS prekrútil moje slová!

GRANADA – Brankár Granady Ivan Kelava sa nedobrovoľne ocitol v pozornosti svetových médií, keď sa zamotal do kontroverzných vyhlásení, ktoré by mohli zatieniť súboj o majstrovský titul La Liga.

slovakia

left justify in out

V záverečnom kole španielskej ligy budú o titul bojovať dvaja najväčší predsezónny ašpiranti, Real Madrid a Barcelona. Biely balet sa predstaví na ihrisku La Corune a Kataláci pocestujú do Granady.

Barcelona vedie tabuľku s náskokom jedného bodu pred Realom Madrid a víťazstvo v Granade jej zabezpečí titul. V prípade zaváhania, by dali veľkú šancu madridskému veľkoklubu, ktorý čaká na titul od sezóny 2011/12.

Dvadsaťosemročný brankár Granady poskytol rozhovor pre talianske vydanie Goal, o ktorom informoval aj španielsky denník AS. Ten ako prvý napísal, že Kelava sa vyjadril o očakávaní finančného bonusu od Realu Madrid, ktorý by hráčov Granady motivoval k výhre nad Barcelonou.

Kelava však dnes tieto vyjadrenia poprel a vyhlásil, že denník AS prekrútil jeho slová. "Včera som prišiel na tréning a zavolal si ma prezident klubu Quique Pina. Z jeho hlasu som vycítil, že je znepokojený, ale nemal som tušenie čo sa deje. Vyšlo to v denníku AS a bol som poriadne nahnevaný, pretože som to nepovedal. Rozhovor bol s chorvátskym novinárom z redakcie 24 hours a vyšiel aj v Goal a talianskych médiách. Tie to preložili správne, ale neviem, čo sa stalo s denníkom AS, ktorý to preložil zle."

Kelava na svojom Twitteri zverejnil pôvodný rozhovor, o ktorom informoval aj Goal a nie je v ňom ani zmienka o finančnom bonuse od Realu Madrid.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies