Brankár "dvadsaťjednotky" Matúš Hruška z Myjavy do Dukly Praha

NETKY.SK • 16 Január 2017, 17:42 • 2 min
Brankár "dvadsaťjednotky" Matúš Hruška z Myjavy do Dukly Praha

PRAHA - Český prvoligový futbalový klub FK Dukla Praha potvrdil prostredníctvom svojho webu príchod brankára slovenskej reprezentácie do 21 rokov Matúša Hrušku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný gólman, ktorý naposledy pôsobil v Spartaku Myjava, sa pripojil k slovenskému stredopoliarovi Frederikovi Bílovskému, aj ten počas prebiehajúceho prestupového obdobia zamieril do pražskej Dukly z tímu "kopaničiarov". Hruška sa začiatkom januára zapojil do zimnej prípravy FC Fastav Zlín, no v tíme nováčika tamojšej najvyššej súťaže napokon nezotrval. S vedením Dukly podpísal kontrakt do decembra 2019. Pražania figurujú na 11. mieste v 16-člennej tabuľke o tri body nad čiarou zostupu.

 

"Matúš Hruška je súčasťou slovenskej reprezentácie do 21 rokov a stabilne chytal slovenskú ligu v Myjave. Podpísal zmluvu na tri roky, čo nám dáva možnosť dlhodobo s ním pracovať tak, aby si postupne zvykol na náš herný štýl s prvkami, ktoré v jeho predchádzajúcich pôsobiskách chýbali. Verím, že s Filipom Radom utvorí pracovitú a rešpektujúcu sa dvojicu," skonštatoval tréner Dukly Jaroslav Hynek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies