Brankár De Gea odmieta zapletenie do sexuálneho škandálu

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 17:53 • 2 min
Brankár De Gea odmieta zapletenie do sexuálneho škandálu

SAINTE-MARIE-DE-RE - Brankár španielskej futbalovej reprezentácie David de Gea odmietol svoju účasť v údajnom sexuálnom škandále.

slovakia

left justify in out

Vedenie španielskeho tímu na EURO 2016 zvolalo na piatok večer tlačovú konferenciu aj za účasti De Geu. "Je to lož, nič viac. Som prekvapený a chcem to dementovať. Je to jednoducho lož. Celá vec je v rukách mojich advokátov. Som pokojný," cituje agentúra vyhlásenie gólmana.

 

Delikt sa mal udiať v roku 2012 a 25-ročný gólman údajne zorganizoval spolu s producentom porna "Torbem" párty, na ktorej prišlo k sexuálnym násilnostiam voči nemenovanej žene. "Vyplýva to z policajnej výpovede chráneného svedka v procese proti 'Torbemu'," citoval internetový portál welt.de španielske zdroje.

 

"Torbe" údajne poslal dve ženy na hotelovú izbu v Madride, v ktorej sa nachádzali De Gea a ďalší dvaja muži. Keď tieto odmietli požadované sexuálne praktiky, použili muži údajne násilie.

Druhý podozrivým je podľa medializovaných informácií De Geov vtedajší spoluhráč z reprezentačnej dvadsaťjednotky Iker Muniain, totožnosť tretieho muža nie je známa. Denníka As a Marca zhodne tvrdia, že ide o hráča Realu Madrid Isca.

 

Niektoré španielske a britské médiá predtým informovali o možnej suspendácii De Geu zo strany Španielskeho futbalového zväzu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona