Brankár Bajza sa zranil v dueli Serie B proti Modene

NETKY.SK • 1 December 2014, 15:38 • 2 min
Brankár Bajza sa zranil v dueli Serie B proti Modene

CROTONE - Slovenský futbalový brankár Pavol Bajza si v ostatných dueloch vybojoval post jednotky v druholigovom talianskom klube Crotone, kde prišiel v auguste ako kmeňový hráč FC Parma na ročné hosťovanie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný rodák zo Žiliny (nar. 4. septembra 1991) sa však zranil v sobotňajšom nevydarenom domácom dueli 16. kola Serie B proti Modene (výsledok 1:4), odchytal iba prvý polčas a za stavu 0:1 ho po zmene strán medzi žrďami nahradil 36-ročný veterán Emanuele Concetti.

 

"Približne v 20. minúte som si natiahol sval. Do konca prvého dejstva som ešte zostal v bránke, ale v polčasovej prestávke som už zostal v šatni. Dúfam, že to nebude vážne a cez víkend budem fit," uviedol Bajza pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency. 

 

Crotone figuruje v tabuľke druhej najvyššej talianskej súťaže na poslednom 22. mieste, v šestnástich odohraných kolách má na konte 14 bodov. "Samozrejme, že sme nespokojní. Hráme dobre, ale viackrát sme prišli o body v posledných minútach. Veríme, že sa to zlepší. V tabuľke Serie B sú iba minimálne odstupy, je to tam dosť nabité. Vyhráš a hneď sa posunieš vyššie," dodal 195 cm vysoký slovenský brankár Pavol Bajza, ktorý pred odchodom na Apeninský polostrov pôsobil v Dubnici. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies