Brankár Anglicka Butland má zlomený členok, otáznik nad ME

NETKY.SK • 28 Marec 2016, 10:54 • 2 min
Brankár Anglicka Butland má zlomený členok, otáznik nad ME

LONDÝN - Brankár anglickej futbalovej reprezentácie Jack Butland utrpel pri sobotňajšom víťazstve 3:2 nad domácimi Nemcami v Berlíne v príprave na ME 2016 zlomeninu členka a nad jeho účasťou na kontinentálnom šampionáte vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) je veľký otáznik.

slovakia

left justify in out

Národná asociácia FA oznámila diagnózu v nedeľu. Dodala, že 23-ročný gólman Stoke City už odcestoval domov, pričom na utorňajší prípravný duel s Holanďanmi na londýnskom Wembley nepovolá "Albión" náhradníka.

"Dnešné vyšetrenie odhalilo zlomeninu, som z toho absolútne zdevastovaný! Urobím všetko, čo sa bude dať, aby som bol čo najrýchlejšie nazad!" uviedol Butland na twitteri. Chytal namiesto indisponovaného Joa Harta, zranenie si privodil na konci prvého polčasu, vystriedal ho Fraser Forster. Butland absolvoval svoje štvrté vystúpenie v najcennejšom drese, debutoval v auguste 2012 ako najmladší brankár v histórii anglickej reprezentácie, mal vtedy 19 rokov a 158 dní.

Na utorok je koučovi Royovi Hodgsonovi okrem spomenutého Forstera zo Southamptonu k dispozícii medzi tri žrde aj Tom Heaton z Burnley.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona