Branislav Ľupták po operácii a s mesačnou pauzou

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 14:58 • 2 min
Branislav Ľupták po operácii a s mesačnou pauzou

BRATISLAVA - Futbalista slovenského fortunaligového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda Branislav Ľupták bude pre zranenie kolena chýbať na trávnikoch približne jeden mesiac. Dvadsaťtriročný stredopoliar (nar. 5. júna 1991) absolvoval v stredu chirurgický zákrok a nebude tak k dispozícii nemeckému trénerovi s chorvátskymi koreňmi Tomislavovi Maričovi.

slovakia

left justify in out

"Problémy sa začali v nedeľňajšom ligovom zápase v Bratislave proti Slovanu, keď ma hráč súpera Gorosito spodkom kopačky kopol do kolena. Spočiatku to vyzeralo byť v poriadku, ale na utorňajšom tréningu som zacítil puknutie a hneď som absolvoval aj vyšetrenie magnetickou rezonanciou," citoval klubový web tímu zo Žitného ostrova slová B. Ľuptáka.

 

Vyšetrenie v prípade defenzívneho záložníka potvrdilo odlomenie časti menisku, čo si vyžiadalo operáciu. Rodák z Krupiny ju absolvoval v dunajskostredskej nemocnici. "V sobotu idem na kontrolu, potom sa uvidí, ako dlho bude trvať rehabilitácia. Predbežný odhad znie, že trénovať by som mal začať o tri-štyri týždne," dodala zimná posila FC DAC z Banskej Bystrice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies