Brandon Vera už viac nebude v UFC

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 11:32 • 2 min
Brandon Vera už viac nebude v UFC

LAS VEGAS - Brandon Vera(12-7) už viac nieje zamestnanec UFC po takmer 9 rokoch končí. Túto overenú správu priniesol sherdog s foxsport jeho budúcnosť je teraz úplne otázna.

slovakia

left justify in out

Vera sa naposledy predstavil na UFC 164  jeho posledný zápas v tejto organizácii však úspešný vôbec nebol.V 3 kole  bol zastavený rozhodcom keď už viac nevládal znášať tvrdé údery súpera menom Ben Rothwell. Vera z posledných 6 zápasov dokázal vo svoj prospech otočiť len jeden zápas a to na body proti Eliotovi Marschallovi. Táto bilancia je dôkazom toho, že Vera už svojou formou nepatrí do  UFC. 

 

Tridsaťšesťročný reprezentant slávneho tímu Alliance MMA začal svoju UFC kariéru v ťažkej váhe. Hneď v prvých zápasoch si spravil meno tým, že porazil po dvoch kolách bývalého šampióna Franka Mira. Po prehrách s Tymom Silvom a Fabriciom Werdumom sa Vera rozhodol ísť skúsiť šťastie do nižšej váhovej kategórie a to do poloťažkej váhy. Tu však mal hneď tvrdé skúšky ohňom a s menami ako Jones, Rua, Couture a Jardine. Svoje kvality proti nim ukázať nevedel. Chuť víťazstva pocítil naposledy v roku 2011, kde v rozhodnutí rozhodcov vyhral nad Marschallom . Čo však s ním bude teraz je otázne. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona