Brandon Girtz sa v zápase vážne zranil, lekár mu nedovolil pokračovať

NETKY.SK • 1 August 2017, 14:06 • 2 min
Brandon Girtz sa v zápase vážne zranil, lekár mu nedovolil pokračovať

BRATISLAVA - Bol to zápas Brandon Girtza, lenže ten sa škaredo zranil a lekár mu nedovolil pokračovať v súboji. Hlavný zápas série Bellator 181 síce vyhral Derek Campos, ale všetko mohlo byť inak. Brandon Girtz mal už v prvom kole otvorenú škaredú tržnú ranu na čele, ale v zápase aj napriek tomu pokračoval. V druhom kole rozhodca John McCarty prizval hlavného lekára, pretože rana vyzerala desivo.

slovakia

left justify in out

Lekár aj napriek tomu Gritzovi povolil pokračovať v zápase a ten sa dokonca tak rozbehol, že pred koncom kola posadil svojho súpera. Počas minútovej prestávky pokojne čakal na pokračovanie, no lekár sa rozhodol, že do tretieho kola ho už nepustí. Ranu mu zašívali s 33 stehmi! Girtz však bol veľmi sklamaný, že mu nedovolili pokračovať, podľa jeho slov by bez problémov pokračoval.

 

"Povedali mi, že keď sa to nezhorší tak môžem pokračovať. Nebolo to horšie a predsa ma nepustili ďalej. Cítil som sa dobre a bol som pripravený nastúpiť do tretieho kola. Lekár mi nič nepovedal iba vyšiel z klietky a ukončil zápas. Predpokladám, že preto mi nič nepovedal aby som sa s ním nehádal. Chcel som zápasiť ďalej, tak preto ma to dosť trápi," vyhlásil Gritz.

 

Ranu mu zašíval ten istý lekár, ktorý ukončil zápas. Girtz lekára nechal dokončiť svoju prácu počas, ale potom mu vysvetlil svoj názor: "Nechcel som sa s ním dohadovať počas šitia, ale keď dokončil svoju robotu tak som mu povedal aký som z tohto celého sklamaný."

 

Nakoniec teda vyhral Campos s TKO. Podľa rozhodcov bol stav po dvoch kolách nerozhodný. Zápasníci sa stretli v oktagone už po tretíkrát, s týmto víťazstvom teraz vedie Campos 2-1. Na otázku či by chcel Girtz odvetu odpovedal takto:

 

"Jednoznačne mám pocit, že sme teraz niečo nedokončili ale mám rád Dereka, takže ťažko povedať či by som ešte proti nemu chcel zápasiť. Veľmi som chcel nastúpiť do tretieho kola, cítil som sa dobre. Bolí ma, že to skončilo takto."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies