Brandon Flowers zverejnil videoklip k piesni Lonely Town

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 19:01 • 2 min
Brandon Flowers zverejnil videoklip k piesni Lonely Town

USA - Frontman americkej rockovej kapely The Killers Brandon Flowers zverejnil videoklip k piesni Lonely Town. Dej novinky sa sústreďuje na ženu, ktorá počúva walkman a tancuje po byte.

slovakia

left justify in out

Skladba sa bude nachádzať na albume The Desired Effect, ktorý 33-ročný hudobník plánuje vydať 18. mája. Z nahrávky už ponúkol aj single Can't Deny My Love a Still Want You. Na interpretovej druhej sólovej štúdiovke spolupracovali aj producent Ariel Rechtshaid, Danielle Haim, Ronnie Vannucci Jr. alebo člen dua Pet Shop Boys Neil Tennant, ktorého hlas bude možné počuť v piesni I Can Change. 

 

 

The Killers vznikli v roku 2001 a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Sawdust (2007), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP nahrávku (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl. Medzi ich najznámejšie piesne patria Mr. Brightside, Somebody Told Me, When You Were Young, Read My Mind či Human. Brandon Flowers vydal v septembri 2010 prvý sólový album Flamingo, z ktorého pochádza napríklad singel Crossfire.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies