Brandon Flowers zverejnil lyric video k piesni I Can Change

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 15:44 • 2 min
Brandon Flowers zverejnil lyric video k piesni I Can Change

BRATISLAVA - Frontman americkej rockovej kapely The Killers Brandon Flowers zverejnil lyric video k piesni I Can Change. V novinke je možné okrem 33-ročného hudobníka vidieť aj člena dua Pet Shop Boys Neila Tennanta, ktorý hosťuje v skladbe.

slovakia

left justify in out

Pieseň pochádza z albumu The Desired Effect, ktorý Flowers vydal 15. mája. Nahrávka obsahuje desať skladieb, vrátane singlov Can't Deny My Love, Still Want You a Lonely Town. Na interpretovej druhej sólovej štúdiovke spolupracovali aj producent Ariel Rechtshaid, Ronnie Vannucci Jr. alebo Danielle Haim.


The Killers vznikli v roku 2001 a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Sawdust (2007), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP nahrávku (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl. Medzi ich najznámejšie piesne patria Mr. Brightside, Somebody Told Me, When You Were Young, Read My Mind či Human. Brandon Flowers vydal okrem spomínanej novinky aj album Flamingo (2010), z ktorého pochádza napríklad singel Crossfire.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies