Brandon Flowers predstavil novú skladbu Come Out With Me

NETKY.SK • 6 September 2015, 14:42 • 2 min
Brandon Flowers predstavil novú skladbu Come Out With Me

USA - Frontman americkej rockovej kapely The Killers Brandon Flowers predstavil naživo novú pieseň Come Out With Me.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný hudobník tak urobil počas turné, v rámci ktorého prezentuje svoj druhý sólový album The Desired Effect (2015).


Nahrávka vyšla v máji a obsahuje desať piesní, medzi ktorými sú aj single Can't Deny My Love, Still Want You, Lonely Town a I Can Change. Na štúdiovke spolupracovali Ariel Rechtshaid, Neil Tennant či Danielle Haim.


The Killers vznikli v roku 2001 a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Sawdust (2007), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP nahrávku (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl. Medzi ich najznámejšie piesne patria Mr. Brightside, Somebody Told Me, When You Were Young, Read My Mind či Human. Brandon Flowers vydal okrem spomínanej novinky aj album Flamingo (2010), z ktorého pochádza napríklad singel Crossfire.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona