Brandon Barker z Manchestru City zničený stratou svojej zbierky drahých tenisiek

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 19:17 • 2 min
Brandon Barker z Manchestru City zničený stratou svojej zbierky drahých tenisiek

MANCHESTER – Mladý záložník Manchestru City Brandon Barker je zničený, keďže do jeho domu vnikli neznámy zlodeji a ukradli mu jeho zbierku tenisiek. Podľa správ mala hodnotu 20.000 libier.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný futbalista, ktorý sa snaží prebojovať do základnej zostavy, prišiel o 10 párov tenisiek Christian Louboutin. Jeden pár týchto tenisiek môže stáť až 2.000 libier.

Počas vlámania do rodinného domu v Didsbury v Manchestri zlodeji ukradli aj Mercedes jeho otca v hodnote £40.000. Podľa správ však mladého futbalistu, ktorý je zaťažený na módu, oveľa viac mrzí strata jeho zbierky tenisiek.
 

img

 

"Brandon má veľký záujem o módu a vždy sa snaží vyzerať čo najlepšie," uviedol denník The Sun. "Dizajnové tenisky od Louboutina zbieral už nejakú dobu a keďže jeden pár môže stáť až 2.000 libier, tak to bola pre neho celkom slušná investícia. Myslí si, že niekto vedel o jeho zbierke a jeho dom vykradli práve kvôli tomu."

Barker je považovaný za jedného z najlepších mladých hráčov City a momentálne jeho plat činí 10.000 libier týždenne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies